Brmaborový salát s ředkvičkami

Vychlazený bramborový salát připravený z nových brambor, červené cibule, salátové okurky a ředkviček.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 25 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
500 g nových brambor
500-600 ml vývaru
1 svazek ředkviček
3 lžíce vinného octa
2 lžíce olivového oleje
1 ks salátové okurky
1 ks červené cibule
  sůl

 

 

Postup

 

1. Oškrábané brambory nakrájíme na silnější plátky nebo půlkolečka
2. V hrnci rozehřejeme olej a brambory na něm ze všech stran stejnoměrně opečeme, pak je zalijeme vroucím vývarem a uvaříme doměkka (musí zůstat pevné!), přebytečnou tekutinu slijeme
3. Cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a spaříme vroucí vodou
4. Okurku s ředkvičkami omyjeme, okurku nakrájíme na půlkolečka, ředkvičky na plátky
5. Všechnu nakrájenou zeleninu vmícháme do brambor, salát dochutíme solí a octem, uložíme do chladničky vychladit.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení