Ciabatta s mozzarellou, sýrem a sušenými rajčátky

Teplý předkrm připravený z čerstvé ciabatty (italské bílé veky) potřené pestem, obložené mozarellou a sušenými rajčátky.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
2 ks nejlépe čerstvé ciabatty
1 balení mozarelly
1 sklenička sušených nebo sušených a nakládaných rajčátek
1 sklenička pesta
  snítky bylinek
  olivový olej

 

 

Postup

 

1. Ciabatty přepůlíme, rozrkojíme a z vnitřní strany potřeme pestem
2. Na pesto poklademe plátky mozarelly a sušená, nebo sušená a naložená, důkladně okapaná rajčátka
3. Obložené ciabatty pokapeme olivovým olejem a v troubě rozehřáté na 220 °C je zapečeme dozlatova
4. Ještě teplé pečivo ihned podáváme ozdobené snítky bylinek.

Doporučení:
Existuje mnoho variací tohoto receptu, například sušená rajčátka můžeme nahradit čerstvými rajčaty, ciabattu můžeme dále ozdobit olivami ...

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení