Cibulačka

Rychlá polévka

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

  • Cibule 500 g
  • Chléb 2-3 krajíčky 
  • Kmín 1 špetka
  • Mléko 2 dl
  • Mouka hladká 2 lžíce
  • Sádlo 1 lžíce
  • Sůl 1 špetka
  • Špek uzená slanina 50 g
  • Vejce 2 kusy

 

Postup

 

Cibuli očistíme, nakrájíme na plátky, slaninu na kostičky, vložíme na rozpálené sádlo, a vše osmažíme dozlatova, přidáme mouku a kmín, orestujeme a zalijeme vývarem. Vše promícháme, vaříme nejméně půl hodiny. Poté přidáme mléko, necháme přejít varem, přidáme šlehaná vejce a dochutíme solí a polévkovým kořením. Do jednotlivých porcí přidáváme nasucho opražený chléb, pokrájený na kostičky.

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení