Kapr v cestíčku

Špeciálna receptúra na cestíčko

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba prípravy 30 minut

Ingredience

 

  • Brambory  
  • Česnek 1 stroužek
  • Kapr podkovičky, 4 kusy
  • Kypřící prášek 1 špetka
  • Mléko  
  • Olej na vyprážanie 
  • korenie na ryby 
  • Strouhanka kukuričná jemná 
  • Sůl  
  • Vejce 2 kusy

 

Postup

 

Jednotlivé podkovičky z kapra zalejeme mliekom a necháme 25 minút odstáť. Potom ich vyberieme, osušíme, posolíme a posypeme korením na ryby. Z rozšľahaných vajec, kukuričnej strúhanky, mlieka, soli, kypriaceho prášku a prelisovaného cesnaku si pripravíme polohusté cestíčko. Odležané kúsky kapra obalíme v hladkej múke, v cestíčku a vypražíme v panvici na oleji z obidvoch strán. Podávame s varenými zemiakmi a dozdobíme zeleninou.

 

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení