Nakládaný hermelín

Rozkrojené hermelíny posypané mletou paprikou, prokládané feferonkami, bobkovým listem, tymiánem, rozmarýnem a čenekem, zalité olejem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz

Doba přípravy 30 minut + doba odležení

Ingredience

 

6 ks menších hermelínů
4 ks snítků čerstvého rozmarýnu
2-4 ks feferonek
10 ks čerstvých bobkových listů
2 lžičky mleté sladké papriky
  několik snítek čerstvého tymiánu
  palice česneku
  olivový olej

 

 

Postup

 

1. Hermelíny podélně rozkrojíme a každou z půlek posypeme sladkou paprikou
2. Do sklenice dáme vždy půlkolečko sýru, část na drobno nasekaných feferonek, bobkový list, pár lístků tymiánu i rozmarýnu a část oloupaných, na plátky nakrájených stroužků česneku
3. Přiklopíme dalším půlkolečkem a vrstvení opakujeme podle velikosti sklenice, pak zalijeme olivovým olejem, těsně uzavřeme a necháme minimálně 2 dny uležet.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení