Romadůr v pivu

Kostky z romadůru naložené v pivním nálevu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut + doba odležení

Ingredience

 

300 g romadůru
100 g nakládaných cibulek
2 ks cibule
5 dl světlého piva
  hrst nasekané zelené petrželky
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Romadůr nakrájíme na větší kostky a vložíme do mísy
2. Osolíme, dále přidáme pepř, nasekanou petrželku, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli a odkapané nakládané cibulky
3. Vše opatrně promícháme
4. Směs naplníme do zavařovací sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme
5. Necháme v pokojové teplotě nejlépe přes noc odležet
6. Skladujeme krátce (2-3 dny) v lednici.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení