Šunkové rolky s křenovou šlehačkou

Studený předkrm z plátků šunky stočených do roliček, plněné ochucenou šlehačkou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10 minut + příprava šlehačky

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
8 ks tenkých plátků šunky
1/4 l křenové šlehačky
  Na šlehačku:
1/4 l smetany ke šlehání
30-40 g strouhaného křenu
  špetka bílého pepře
  citrónová šťáva
  moučkový cukr
  sůl
  zdobící sáček

 

 

Postup

 

1. Ze šunky stáčíme jednotlivé roličky
2. Pomocí sáčku s ozdobnou trubičkou je plníme ochucenou šlehačkou
3. Servírujeme vždy po dvou rolkách a podáváme nejlépe s banketním pečivem.

Příprava křenové šlehačky:
1. Jemně nastrouhaný křen pokapeme citrónovou šťávou
2. Osladíme, osolíme a dochutíme pepřem
3. Promícháme a nakonec vmícháme pevně ušlehanou smetanu.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení