Svařené červené víno jako lék

Červené víno má pozitivní účinky na náš organizmus.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut

Ingredience

 

0,7 l červeného vína
1 dcl vody
6 ks hřebíčků
1 ks kousek skořice
  citronová kůra
  cukr dle chuti

 

 

Postup

 

1. Dáme vařit 1 dcl vody, do vody přidáme citronovou kůru, kousek skořicové kůry a 6 hřebíčků, až bude voda vřít a získá zlatou barvu
2. V této fázi do vody přilijeme 0,7 l červeného vína, osladíme cukrem a zahříváme na 80 °C, víno v žádném případě nevaříme, nad 80 °C se z vína začne vypařovat alkohol a to by byla škoda!
3. Horký svařák přelijeme do hrnečků a ihned podáváme jako prevenci i chutný nápoj na zahřátí.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení