Zámecký grog

Horký grog z brandy, červeného vína, badyánu, skořice a cukru.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10 minut

Ingredience

 

50 ml brandy
100 ml červeného vína
100 ml vody
1 ks pomeranče
  třtinový cukr
  Koření: badyán, skořice

 

 

Postup

 

1. Do nahřáté silnostěnné sklenice nalijeme brandy a k bodu varu zahřáté červené víno
2. Z pomeranče odkrojíme dvě kolečka na zdobení a zbytek vymačkáme do sklenice
3. Přidáme cukr, tyčinku skořice a jeden badyán, vše zalijeme horkou vodou
5. Sklenici ozdobíme plátky pomeranče a ihned podáváme.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení