Zapečené sýrové jednohubky

Jedna z mnoha variant sýrového pohoštění

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

  • Bageta
  • Hermelín 100 g
  • Pepř bílý 
  • Rajče 1-2 
  • Salát polníček na ozdobení 
  • Sůl  
  • Tymián svazek

 

Postup

 

Bagetu a rajčata nakrájíme na plátky. Lístky tymiánu otrháme a nadrobno nasekáme. Sýr nakrájíme na tenké plátky nebo na kostičky. Bagetu obložíme plátky rajčete, osolíme, opepříme. Rajčata posypeme zhruba polovinou tymiánu, na ně rozdělíme kousky hermelínu a posypeme zbylým tymiánem. Obložené plátky bagety dáme na plech vyložený pečícím papírem. Zapékáme je v předehřáté troubě při vyšší teplotě cca 3 minuty dozlatova.

Sýrové jednohubky podáváme na míse (tácku) ozdobené polníčkem.

 

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení