Bezinkový punč

V bezinkách se ukrývá spousta vitamínu C, který podporuje rozbíjení kalorií.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut

Ingredience

 

150 ml bezinkové šťávy
150 ml jablečné šťávy
2 ks hřebíčky
  malý kousek skořice
  trochu citrónové šťávy

 

 

Postup

 

1. Bezinkovou a jablečnou šťávu, hřebíček, malý kousek skořice a trochu citrónové šťávy přivedeme k varu
2. V přikrytém hrnci vše asi 5 minut mírně povaříme
3. Přecedíme a nalijeme do sklenic
4. Podáváme vychlazené, nejlépe s ledem.

Doporučení:
Kdo nemá rád moc sladké, ten může nahradit jablečnou šťávu vodou.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení