Bramborový salát s majonézou
Bramborový salát připravený z uvařených brambor, sterilované a mražené zeleninové směsi, cibule a majonézy.
Doba přípravy 45 minut + doba vychladnutí
Ingredience
| 1 kg | brambor |
| 330 g | sterilované zeleninové směsi Kunovjanka |
| 300 g | mražené zeleninové směsi (hrášek, mrkev, kukuřice) |
| 1 ks | větší cibule |
| 260 ml | majonézy |
| 1 lžíci | cukru |
| voda | |
| pepř | |
| sůl |
Postup
1. Den předem uvařené brambory ve slupce oloupeme, nakrájíme na kostky
2. Mraženou zeleninu uvaříme v osolené vodě, scedíme a propláchneme studenou vodou
3. V míse promícháme nakrájené brambory, uvařenou zeleninu, Kunovjanku s částí nálevu, cibuli nakrájenou na jemno a majonézu
4. Dochutíme solí, pepřem, případně cukrem a necháme v lednici odležet.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz
