Brynzové sušenky

Slaná pochoutka pro Vaše hosty

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 45 minut

Ingredience

 

  • Brynza 150 g
  • Majoránka 1 lžíce
  • Máslo 50 g
  • Mouka hladká 200 g
  • Sůl dle potřeby 
  • Vejce 1 ks

 

Postup

 

Na dohotovení:

1 vejce, na potření placky, kmín, hrubá sůl, sezamové semínko na posypání,

Postup

Mouku prosejeme na vál, přidáme změklé máslo, sůl, brynzu, majoránku a vejce. Vypracujeme vláčné těsto.

Těsto rozválíme na plát, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí, kmínem, sezamovým semínkem. Takto připravený plát rozkrájíme na čtverečky, přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 190°C dozlatova.

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení