Candát na bílém víně

Candát zapečený na másle s bílým vínem

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

  • Bílé víno 1 sklenka 
  • Candát 1000 g 
  • Citron  
  • Máslo 2 lžíce
  • Mouka hladká 1 lžička
  • Sůl

 

Postup

 

Candáta stáhneme, vykostíme a osolíme. V kastrole rozpustíme máslo, vložíme půlky candáta, přilijeme víno se stejným dílem vody a necháme přijít k varu. Pak candáta vložíme do vymaštěné zapékací mísy a upečeme. Z mouky a másla připravíme asi 3 kuličky, vhodíme je do šťávy z ryby a rozmícháme. Necháme přejít varem a přelijeme přes rybu.

Podáváme s dílky citronu.

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení