Všechny produkty jsou skladem. Vyřízené objednávky odesíláme do 24 hodin.

Carpaccio ze svíčkové

Carpaccio je italský pokrm. Základ je vždy stejný – na tenoučké, až průsvitné plátky nakrájené ty nejlepší kousky absolutně čerstvého syrového masa či zeleniny. Podává se většinou jako předkrm s bílým pečivem a sklenkou dobrého vína.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut + uležení přes noc

Ingredience

 

500 g čerstvé pravé svíčkové
50-80 g parmazánu
1-2 ks citrónu
  zelenina na ozdobení
  olivový olej
  pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Svíčkovou odblaníme a pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou, posypeme solí a pepřem, suroviny vetřeme do svíčkové, takto upravené maso zabalíme do potravinářské folie a necháme v lednici odstát do druhého dne
2. Druhý den maso necháme chvíli zamrazit, aby se lépe krájelo a ostrým nožem krájíme na tenké plátky
3. Na talíř rozložíme listy salátu, poklademe plátky svíčkové, pokapeme olivovým olejem posypeme hoblinkami parmazánu, ozdobíme zeleninou a podáváme.
 

Další recepty najdete na http://www.receptyonline.cz/

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz