Carpaccio ze žampionů

Vegetariánské carpaccio

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

  • Balsamico ocet 1,5 lžíce
  • Citronová šťáva 1-2 lžičky
  • Česnek 2 stroužky
  • Ocet  
  • Olivový olej 1-2 lžíce
  • Petrželka 2 lžíce
  • Sůl  špetka
  • Žampióny 300 g

 

Postup

 

Klouboučky hub pečlivě očistíme a oloupeme, nožky odkrojíme a žampionky nakrájíme na tenké plátky.

Olej, ocet, bylinky a šťávu z citronů promícháme s pepřem a solí.Vidličkou vyšleháme do hladké emulze. Houby upravíme na talíře a přelijeme zálivkou.

 

Sladké carpacio zase můžeme udělat z tenkých plátků pomeranče, zdobené hořkou nastrouhanou čokoládou a kokosem

 

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení