Carpaccio vegetariánské

Vegetariánského carpaccio - další verze této skvělé pochoutky

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

  • Bazalka pár lístků  
  • Okurka 4 ks
  • Olivový olej panenský, podle potřeby  
  • Olivy zelené a černé, 100 g
  • Ostatní jemný ovčí sýr, 300 g
  • Ostatní cherry rajská jablíčka, 200 g
  • Pepř  
  • Sůl

 

Postup

 

Sýr oloupeme a nakrájíme na nepříliš silné plátky. Okurky nakrájíme na tenoučká kolečka. Rajská jablíčka omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na čtvrtky. V misce rozpustíme sůl a pepř v citronové šťávě a nakonec přidáme olej, vše dobře promícháme. Na servírovací mísu rozprostřeme ovčí sýr, na něj okurky a rajská jablíčka, pokapeme směsí oleje a citronu. Ozdobíme lístky bazalky a hned podáváme. Podáváme s opečeným toastem, bílým pečivem nebo banketkami.

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení