Grilovaný hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

Hermelíny obalené v bramborových lupíncích, pokladené orestovanými žampiony a dalšími bramborovými lupínky, grilované na roštu grilu zamotané do papíru na pečení a alobalu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
1 balení Sedlčanský Hermelín na gril (balení obsahuje 4 ks sýra)
40 g bramborových lupínků
50 ml olivového oleje
2 ks velké žampióny
2 lžíce pokrájené pažitky
  špetka mletého kmínu
  špetka mletého pepře
  papír na pečení

 

 

Postup

 

1. Žampiony opláchneme a nakrájíme na plátky, potom je zprudka opečeme na 2/3 olivového oleje, osolíme, opepříme a okmínujeme
2. Hermelíny potřeme zbylým olejem, obalíme je v drcených bramborových lupíncích, poklademe žampiony, posypeme zbylými lupínky, zakryjeme plátkem pečicího papíru, a to celé zabalíme do alobalu
3. Grilujeme z každé strany 5 – 7 minut
4. Hotové Hermelíny rozdělíme na talíře a posypeme čerstvou pažitkou.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení