Grilovaný hermelín plněný hráškovou kaší ozdobený pečenou anglickou slaninou

Hermelíny naplněné kaší ze zmraženého hrášku a dalších ingrediencí, grilované zabalené v alobalu, servírované ozdobené orestovanou slaninou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

ozpis na 4 porce:
1 balení Sedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
4 ks plátky anglické slaniny
4 lžíce olivového oleje
  brusinková omáčka (je součástí balení)
  alobal
  Na hráškovou kaši:
250 g mraženého hrášku
1 lžíce pokrájeného estragonu
  voda
  sůl

 

 

Postup

 

1. Hrášek krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat, pak ho přesypeme ho do misky, přidáme pokrájený estragon, mírně rozdrtíme vidličkou a promícháme, podle chuti osolíme
2. Hermelíny rozkrojíme, naplníme hráškovou kaší, zabalíme do alobalu lehce potřeného olejem a grilujeme z každé strany asi 6 minut
3. Mezitím na sucho na pánvi opečeme slaninu do křupava (můžeme jí také nasypat před grilováním přímo na sýr)
4. Grilované hermelíny rozdělíme na talíře a doplníme slaninou a brusinkovou omáčkou, která je součástí balení.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení