Grilovaný hermelín plněný hráškovou kaší ozdobený pečenou anglickou slaninou

Hermelíny naplněné kaší ze zmraženého hrášku a dalších ingrediencí, grilované zabalené v alobalu, servírované ozdobené orestovanou slaninou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

ozpis na 4 porce:
1 balení Sedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
4 ks plátky anglické slaniny
4 lžíce olivového oleje
  brusinková omáčka (je součástí balení)
  alobal
  Na hráškovou kaši:
250 g mraženého hrášku
1 lžíce pokrájeného estragonu
  voda
  sůl

 

 

Postup

 

1. Hrášek krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat, pak ho přesypeme ho do misky, přidáme pokrájený estragon, mírně rozdrtíme vidličkou a promícháme, podle chuti osolíme
2. Hermelíny rozkrojíme, naplníme hráškovou kaší, zabalíme do alobalu lehce potřeného olejem a grilujeme z každé strany asi 6 minut
3. Mezitím na sucho na pánvi opečeme slaninu do křupava (můžeme jí také nasypat před grilováním přímo na sýr)
4. Grilované hermelíny rozdělíme na talíře a doplníme slaninou a brusinkovou omáčkou, která je součástí balení.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz