Králík na rozmarýnu

Králík naložený přes noc v marinádě spolu s rozmarýnem, jednotlivé porce opečené na oleji a podušené ve vývaru doměkka.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 55 minut + doba odležení

Ingredience

 

Suroviny pro 4 osoby:
4 ks porcí králíka
4 ks stroužků česneku
4 lžíce oleje
  mletý pepř
  rozmarýn
  vývar
  sůl

 

 

Postup

 

1. Česnek rozetřeme se solí a promícháme s jemně nasekaným rozmarýnem
2. Porce králíka vykostíme, stočíme do válečků, pevně omotáme bílou nití, potřeme rozmarýnovou směsí, pokapeme trochou oleje a necháme proležet pod pokličkou přes noc
3. Před přípravou z masa odstraníme rozmarýnovou směs, maso lehce opečeme po všech stranách na rozpáleném oleji
4. Nakonec maso opepříme, podlijeme vývarem, přidáme rozmarýnovou směs a dusíme pod pokličkou doměkka.

Doporučení:
Příloha: Vařená rýže nebo různě upravené brambory a zeleninový salát.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení