Krevetový koktejl

Studený předkrm pro Vaší párty

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

 Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.

Ingredience

 

150 g krevet
4 lžíce rajčatového kečupu
4 lžíce šlehané smetany
1 lžíce koňaku
  trochu sladké mleté papriky
  citrón na ozdobu
  topinky z bílé veky
  sůl

 

 

Postup

 

1. Rozmrazené nebo studenou vodou propláchnuté konzervované krevety nadrobno pokrájíme
2. Rajčatový kečup dáme do misky, přidáme papriku, přilijeme koňak, směs promícháme a nakonec do směsi lehce vmícháme šlehanou smetanu (kečupová šlehačka)
3. Pokrájené krevety rozdělíme do čtyř šampaňských pohárů a na ně dáme lžíci pikantní kečupové šlehačky
4. Ozdobíme plátkem citrónu
5. Dobře vychlazený koktejl podáváme s topinkami z bílé veky.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz