Krevetový koktejl

Studený předkrm pro Vaší párty

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

 Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.

Ingredience

 

150 g krevet
4 lžíce rajčatového kečupu
4 lžíce šlehané smetany
1 lžíce koňaku
  trochu sladké mleté papriky
  citrón na ozdobu
  topinky z bílé veky
  sůl

 

 

Postup

 

1. Rozmrazené nebo studenou vodou propláchnuté konzervované krevety nadrobno pokrájíme
2. Rajčatový kečup dáme do misky, přidáme papriku, přilijeme koňak, směs promícháme a nakonec do směsi lehce vmícháme šlehanou smetanu (kečupová šlehačka)
3. Pokrájené krevety rozdělíme do čtyř šampaňských pohárů a na ně dáme lžíci pikantní kečupové šlehačky
4. Ozdobíme plátkem citrónu
5. Dobře vychlazený koktejl podáváme s topinkami z bílé veky.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení