Krevety na česnekovém másle

Na rozpáleném másle a oleji osmahnuté plátky česneku, na něm opečené oloupané krevety.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

500-600 g větších krevet
2 lžíce petrželky
2 lžíce másla
2 lžíce oleje
6 ks stroužků česneku
1 ks chilli papričky
  šťáva z 1/2 citrónu
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. dobře rozehřátém másle a oleji orestujeme plátky česneku a na jemno nakrájenou chilli papričku zbavenou jadřince
2. Přidáme oloupané krevety, které 6 minut po obou stranách opečeme
3. Nakonec je osolíme, okořeníme pepřem a pokapeme citrónovou šťávou
4. Takto připravené krevety ihned servírujeme posypané čerstvě nasekanou petrželkou.

Doporučení:
Jako přílohu servírujeme například čerstvé bílé bagety.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení