Pařížské žampiony

Ochucené orestované žampióny.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
500 g menších žampiónových
  hlaviček
2 lžíce oleje
1 lžička nasekané petrželky
1 lžička hořčice
1,5 ks citrónu
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Očištěné hlavičky žampiónů ponoříme na 2 minuty do rozpálené fritézy na 170 °C
2. Poté je ještě chvíli podusíme na rozehřátém oleji na pánvičce s citrónovou šťávou
3. Osolíme je opepříme a posypeme nasekanou petrželkou
4. Měkké žampióny urovnáme na misku, přelijeme olejem promíchaným s hořčicí a podáváme.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení