Pošírované vejce

Jednoduchá příprava vejce uvařeného v horké, mírně osolené vodě.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10 minut

Ingredience

 

1 ks vejce
1 l vody
  sůl

 

 

Postup

 

1. V hrnci přivedeme vodu k varu, mírně ji osolíme
2. Ve vařící vodě, koncem vařečky, vytvoříme vír
3. Do víru vyklepneme celé vejce, lžící ve vodě přetahujeme bílek kolem žloutku
4. Vaříme 3 minuty, aby bílek ztuhl a žloutek zůstal tekutý.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení