Plněná vejce s kari

Studený předkrm z vajíček - původem z Dánska

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy - 10 minut

Ingredience

 

4 ks natvrdo vařených vajec
  majonéza
  kari koření
  hlávkový salát
  sůl

 

 

Postup

 

1. Oloupaná vejce rozkrojíme na půlky, žloutky vyjmeme, prolisujeme, smícháme s majonézou, kořením a solí
2. Bílky dole rovně seřízneme, aby vejce dobře stála, osolíme, naplníme žloutkovou směsí
3. Nakonec vejce urovnáme na listy hlávkového salátu a podáváme jako součást studeného stolu.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení