Pomazánka z uzené makrely

Umleté maso z vyuzené makrely smíchané s jogurtem, máslem, olivami, cibulí a citronovou šťávou, ochucené pepřem a solí.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

1 ks uzené makrely
1 ks cibule
2 ks sladkokyselé okurky
1 hrst oliv
4 lžíce bílého jogurtu
2 lžíce másla
  citronová šťáva
  pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Maso z makrely zbavíme kostí, umeleme na masovém strojku, nebo rozsekáme na jemno nožem
2. Cibuli oloupeme, jemně nasekáme, také okurky a olivy nasekáme nadrobno
3. Vše promícháme s máslem a rozšleháme vidličkou s bílým jogurtem
4. Nakonec pomazánku ochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí.

Doporučení:
Rybí pomazánku mažeme na čerstvý chléb nebo pečivo.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení