Tatarák z čerstvého tuňáka

Tatarský biftek vyrobený z čerstvého syrového tuňáka, citrónové šťávy, brandy, šalotky a kaparů, dochucený solí, pepřem a koriandrem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

500 g syrového čerstvého tuňáka
20 ks snítek koriandru
1 ks šalotky
1-2 lžíce brandy
1 lžíce kapary
  šťáva z 1 ks citrónu
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Rybí maso nakrájíme velmi na jemno
2. K tuňáku přidáme citrónovou šťávu, brandy, nasekaný koriandr, nadrobno pokrájenou šalotku a kapary, vše důkladně promícháme
3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem a solí.

Doporučení:
Takto připravený tatarský biftek servírujeme s opečenými plátky bílé veky.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení