Tatarák z lososa

Pravý tatarák ze svíčkové hravě nahradíme i jinými ingrediencemi. Chuť je mírně jiná, ale také skvělá!

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

Rozpis na 1 porci:
200 g uzeného lososa
1 ks šalotky
1 lžíce citrónové šťávy
1 snítka čerstvého kopru
  mletý pepř
  máslo
  sůl
  bílé pečivo

 

 

Postup

 

1. Uzeného lososa nakrájíme na jemno nebo raději naškrábeme ostrým nožem
2. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný kopr
3. Tatarák osolíme, jemně dochutíme pepřem a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou
4. Podáváme na plátcích bílé veky namazané máslem.

Doporučení:
Hotové chlebíčky můžeme ještě dozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na čtvrtky.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení