Tatarák z lososa
Pravý tatarák ze svíčkové hravě nahradíme i jinými ingrediencemi. Chuť je mírně jiná, ale také skvělá!
Doba přípravy 20 minut
Ingredience
| Rozpis na 1 porci: | |
| 200 g | uzeného lososa |
| 1 ks | šalotky |
| 1 lžíce | citrónové šťávy |
| 1 snítka | čerstvého kopru |
| mletý pepř | |
| máslo | |
| sůl | |
| bílé pečivo |
Postup
1. Uzeného lososa nakrájíme na jemno nebo raději naškrábeme ostrým nožem
2. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný kopr
3. Tatarák osolíme, jemně dochutíme pepřem a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou
4. Podáváme na plátcích bílé veky namazané máslem.
Doporučení:
Hotové chlebíčky můžeme ještě dozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na čtvrtky.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz
