Tatarský biftek z lososa

Jedna z variant na pikantní tatarák z lososího masa a dalších ingrediencí.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut + doba vychlazení

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
500-600 g filetů z lososa
150-200 g šalotky
4 ks snítky kopru
  mletý pepř
  sůl
  šťáva z pomeranče a limetky

 

 

Postup

 

1. Lososa neškrábeme, ale nakrájíme ho na malé kostičky
2. K masu přimícháme očištěnou a nadrobno nasekanou šalotku a kopr
3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem, solí a citrónovou a pomerančovou šťávou.

Doporučení:
Tatarák z lososa servírujeme s opečenými bílými toasty.

Poznámka:
Existuje spousta variací na lososí tatarák: se zakysanou smetanou, zálivkou vinaigrette, wasabi, koriandrem či lžičkou olivového oleje…

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení