Tatarák z kapra

Recept na tatarský biftek z kapra pochází od třeboňských rybářů, my jsem ho ještě trochu upravili.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
400 g filetu z kapra bez kůže
2 ks cibule
2 ks žloutky
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce sladkého kečupu
1 lžička mleté červené papriky
1 lžička worcesterské omáčky
1 lžička mletého kmínu
1 lžička mletého pepře
1 lžička soli
  střik citrónové šťávy
  několik kapek Tabasca

 

 

Postup

 

1. Filety z kapra dvakrát přemeleme na masovém strojku spolu s oloupanou a na půlky překrojenou cibulí
2. Přidáme žloutky, hořčici, omáčky a dochutíme kořením
3. Nakonec tatarák zakápneme citrónovou šťávou, osolíme a důkladně promícháme.

Doporučení:
Jako klasický tatarský biftek i rybí tatarák podáváme s čerstvě opečenými topinkami a česnekem.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz