Uzený losos se smetanovo-koprovým dipem

Uzený losos nakrájený na plátky, servírovaný s kolečky opečeného toustového chleba a smetanovo-koprovým dipem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 10  minut

Ingredience

 

500 g Rosického tmavého toustového chleba Penam
200-250 g uzeného lososa naporcovaného na plátky
1 kelímek husté zakysané smetany (min. 15 % tuku)
1-2 ks citróny
  kopr

 

 

Postup

 

1. Na stůl naservírujeme uzeného lososa pokapaného citrónem
2. Opečeme toustový chléb, vyřežeme z něj kolečka a do mističky připravíme zakysanou smetanu promíchanou s koprem
3. Toustový chléb namáčíme do smetany a pojídáme spolu s lososem.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení