Vejce s kaviárem

Jedna z možností servírování kaviáru.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Vejce a kaviár - jednoduchá a chutná kombinace. Doba přípravy 20 minut + doba potřebná k uvaření a vychladnutí vajec

Ingredience

 

4 ks vajec
3 dl šlehané smetany 33 %
5 lžic kaviáru
  cibule (dle chuti)
  bílý chléb

 

 

Postup

 

1. Uvaříme vejce, necháme je vychladnout, pak je oloupeme
2. Do ušlehané smetany vmícháme kaviár a jemně nakrájenou oloupanou cibuli
3. Směs navršíme doprostřed malých talířků a střídavě obkládáme čtvrtkami oloupaných vajec a čerstvě opečeným bílým chlebem.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz