Zapékané hřibky v anglické slanině

V anglické slanině zapečené hřiby spolu s olivami, nivou a tymiánem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 25 minut

Ingredience

 

0,3 l sklenice hříbků nebo žampionů ve sladkokyselém nálevu
300 g libové anglické slaniny
100 g nivy
100 g oliv

 

 

Postup

 

1. Na plátek anglické slaniny položíme houbičku a zarolujeme, takto naplníme všechnu slaninu hříbky, nakládáme do pekáče
2. Posypeme sekanými olivami, tymiánem a strouhanou nivou
3. V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 10-15 minut, až se slanina a niva začne rozpouštět
4. Podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení