Kančí steak

V lednici 2-3 dny uleželé marinované plátky kančí kýty, zprudka opečené na rozpáleném oleji.

 

Autor ReceptyOnLine.cz

Doba přípravy 20 minut + doba uležení

Ingredience

 

1 kg kančí kýty
1-2 lžíce koření na divočinu
1 hrst nasekané petrželky
  jalovec
  tymián
  křen
  olej
  sůl

 

 

Postup

 

1. Maso naporcujeme a naklepeme, posypeme tymiánem a kořením na divočinu, polijeme olejem, přidáme pár kuliček jalovce a necháme uležet v lednici 2-3 dny, maso bude pak křehčí, uleželé a provoněné kořením
2. Plátky opečeme na oleji z obou stran doměkka
3. Podáváme nejlépe s opečenými brambory a restovanou zeleninou s houbami, na talíři posypeme nahrubo strouhaným křenem a ozdobíme petrželkou.

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení