Udělejte si doma - carpaccio ze svíčkové

Doba přípravy 20 minut + uležení přes noc

Ingredience

500 g čerstvé pravé svíčkové
50-80 g parmazánu
1-2 ks citrónu
  zelenina na ozdobení
  olivový olej
  pepř
  sůl

 

Postup

1. Svíčkovou odblaníme a pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou, posypeme solí a pepřem, suroviny vetřeme do svíčkové, takto upravené maso zabalíme do potravinářské folie a necháme v lednici odstát do druhého dne
2. Druhý den maso necháme chvíli zamrazit, aby se lépe krájelo a ostrým nožem krájíme na tenké plátky
3. Na talíř rozložíme listy salátu, poklademe plátky svíčkové, pokapeme olivovým olejem posypeme hoblinkami parmazánu, ozdobíme zeleninou a podáváme.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení