Carpaccio z lososa
Italské carpaccio, tentokrát z lososa.
Doba přípravy 10 minut
Ingredience
| 350 g | čerstvého lososa |
| 1 ks | červené papriky |
| 1 ks | žluté papriky |
| 1 ks | hlávkového salátu |
| 1/2 ks | svazku kopru |
| 4 lžíce | olivového oleje |
| šťáva z 1 citronu | |
| pepř | |
| sůl |
Postup
1. Salát očistíme, omyjeme, osušíme a natrháme na kousky
2. Papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky
3. Lososa omyjeme, osušíme ubrouskem, nakrájíme na velice tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou
4. Pak lososa obložíme hlávkovým salátem a nakrájenými paprikami
5. Posekaný kopr smícháme s olejem, osolíme, opepříme a rozetřeme na připravené plátky lososa.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz
