Čínské zázvorové maso

Rychlá minutka z nudliček hovězího masa, pórku, zázvoru, vejce, solamylu ...

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut + doba odležení masa

Ingredience

 

500 g zadního hovězího
1 dcl bílého vína
1 ks vejce
1 ks cibule
  solamyl (škrobová moučka)
  sójová omáčka
  zázvor
  pórek
  pepř
  olej
  sůl

 

 

Postup

 

1. Maso nakrájíme na nudličky, vejce rozmícháme se solamylem a bílým vínem, přidáme 2 lžičky strouhaného zázvoru a zakápneme sojovou omáčku, osolíme, opepříme
2. Do marinády vložíme nudličky masa a necháme 8 hodin odležet
3. Odleželé, okapané maso zprudka opečeme na oleji společně s pokrájeným pórkem.

Doporučení:
Takto upravené maso podáváme s rýží, těstovinami nebo hranolky. Kromě pórku můžete pokrm oživit nudličkami mrkve, papriky či jiné zeleniny.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení