Čínské zázvorové maso

Rychlá minutka z nudliček hovězího masa, pórku, zázvoru, vejce, solamylu ...

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut + doba odležení masa

Ingredience

 

500 g zadního hovězího
1 dcl bílého vína
1 ks vejce
1 ks cibule
  solamyl (škrobová moučka)
  sójová omáčka
  zázvor
  pórek
  pepř
  olej
  sůl

 

 

Postup

 

1. Maso nakrájíme na nudličky, vejce rozmícháme se solamylem a bílým vínem, přidáme 2 lžičky strouhaného zázvoru a zakápneme sojovou omáčku, osolíme, opepříme
2. Do marinády vložíme nudličky masa a necháme 8 hodin odležet
3. Odleželé, okapané maso zprudka opečeme na oleji společně s pokrájeným pórkem.

Doporučení:
Takto upravené maso podáváme s rýží, těstovinami nebo hranolky. Kromě pórku můžete pokrm oživit nudličkami mrkve, papriky či jiné zeleniny.

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz