Francouzský toust
Toustík obložený plátkem sýra, zapečený, podávaný ozdobený volským okem.
Obložený toust pro Vaše hosty. Doba přípravy 15 minut.
Ingredience
| 250 g | toastového chleba (např.: Rosického od firmy Penam) | 
| 1 ks | plátek tvrdého sýra (eidam) | 
| 1 ks | vejce | 
| listová zelenina | |
| petrželka | |
| máslo | |
| olej | |
| sůl | 
Postup
1. Plátek toustového chleba namažeme máslem, posypeme petrželí a poklademe sýrem
2. Uzavřeme druhým toustovým chlebem a vložíme do rozpálené trouby, několik minut ho zapékáme v troubě vyhřáté na 200 °C
3. Mezitím na pánvičce připravíme volské oko, které pak položíme na zapečený toust
4. Dozdobíme zeleninou a podáváme.
Doporučení:
Vejce je lepší smažit ve formičce pro hezký kulatý tvar.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz
