Francouzský toust

Toustík obložený plátkem sýra, zapečený, podávaný ozdobený volským okem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Obložený toust pro Vaše hosty. Doba přípravy 15 minut.

Ingredience

 

250 g toastového chleba (např.: Rosického od firmy Penam)
1 ks plátek tvrdého sýra (eidam)
1 ks vejce
  listová zelenina
  petrželka
  máslo
  olej
  sůl

 

 

Postup

 

1. Plátek toustového chleba namažeme máslem, posypeme petrželí a poklademe sýrem
2. Uzavřeme druhým toustovým chlebem a vložíme do rozpálené trouby, několik minut ho zapékáme v troubě vyhřáté na 200 °C
3. Mezitím na pánvičce připravíme volské oko, které pak položíme na zapečený toust
4. Dozdobíme zeleninou a podáváme.

Doporučení:
Vejce je lepší smažit ve formičce pro hezký kulatý tvar.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz