Francouzský toust

Toustík obložený plátkem sýra, zapečený, podávaný ozdobený volským okem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Obložený toust pro Vaše hosty. Doba přípravy 15 minut.

Ingredience

 

250 g toastového chleba (např.: Rosického od firmy Penam)
1 ks plátek tvrdého sýra (eidam)
1 ks vejce
  listová zelenina
  petrželka
  máslo
  olej
  sůl

 

 

Postup

 

1. Plátek toustového chleba namažeme máslem, posypeme petrželí a poklademe sýrem
2. Uzavřeme druhým toustovým chlebem a vložíme do rozpálené trouby, několik minut ho zapékáme v troubě vyhřáté na 200 °C
3. Mezitím na pánvičce připravíme volské oko, které pak položíme na zapečený toust
4. Dozdobíme zeleninou a podáváme.

Doporučení:
Vejce je lepší smažit ve formičce pro hezký kulatý tvar.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení