Grilovaný drůbeží hot dog

Rozříznutý rohlík potřený majonézou, naplněný ogrilovanou klobásou a salsou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz

Grilovaná klobás v rohlíku. Doba přípravy 20 minut.

Ingredience

 

4 ks drůbeží grilovací klobásy
4 ks rohlíků
  majonéza dle potřeby
  Na salsu:
1 lžička cukru krupice
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
250 g cherry rajčat
60 g černých oliv
1 ks malé červené cibule

 

 

Postup

 

1. Nejdříve si uděláme salsu; do mísy dáme vypeckované, na drobno nakrájené olivy, omytá, na malé kousky nakrájená cherry rajčata, oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, krupicový cukr, vše dobře promícháme a dáme stranou
2. Na rozehřátém grilu ogrilujeme drůbeží grilovací klobásy podle návodu na obalu
3. Podélně nařízneme rohlíky, spodní díly potřeme majonézou, navrch položíme ogrilované klobásy, překryjeme salsou a ihned podáváme.

Doporučení:
Zkuste i jinou pikantní salsu, třeba okurkovou nebo limetkovou, případně salsu můžete nahradit nějakou čalamádou, například ze zelených rajčat.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení