Grilovaný drůbeží hot dog

Rozříznutý rohlík potřený majonézou, naplněný ogrilovanou klobásou a salsou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz

Grilovaná klobás v rohlíku. Doba přípravy 20 minut.

Ingredience

 

4 ks drůbeží grilovací klobásy
4 ks rohlíků
  majonéza dle potřeby
  Na salsu:
1 lžička cukru krupice
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
250 g cherry rajčat
60 g černých oliv
1 ks malé červené cibule

 

 

Postup

 

1. Nejdříve si uděláme salsu; do mísy dáme vypeckované, na drobno nakrájené olivy, omytá, na malé kousky nakrájená cherry rajčata, oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, krupicový cukr, vše dobře promícháme a dáme stranou
2. Na rozehřátém grilu ogrilujeme drůbeží grilovací klobásy podle návodu na obalu
3. Podélně nařízneme rohlíky, spodní díly potřeme majonézou, navrch položíme ogrilované klobásy, překryjeme salsou a ihned podáváme.

Doporučení:
Zkuste i jinou pikantní salsu, třeba okurkovou nebo limetkovou, případně salsu můžete nahradit nějakou čalamádou, například ze zelených rajčat.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz