Grilovaný hermelín podávaný s mango-brusinkovým chutney

Další originální recept ze Sedlčan na grilovaný hermelín, servírovaný spolu s mango-brusinkovým chutney ochuceným čerstvým koriandrem.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 35 minut

Ingredience

 

1 balení Sedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
  alobal
  olej
  Na mango-brusinkové chutney:
1 ks manga
1 ks stroužek česneku
1 ks malé chilli papričky
1/2 ks cibule
2 lžíce pokrájeného koriandru
1 lžíce strouhaného zázvoru
1 lžíce cukru
40 ml octa
  brusinková omáčka (je součástí balení)
  voda
  sůl

 

 

Postup

 

1. Na kostičky postupně nakrájíme oloupané mango, cibuli a česnek, zalijeme 200 ml vody, přidáme ocet, špetku soli, šťávu ze zázvoru a pokrájenou čili papričku, vzniklou směs za občasného míchání zvolna vaříme, dokud nezhoustne, nakonec přimícháme pokrájený koriandr
2. Hermelíny lehce potřeme olejem, zabalíme do alobalu a grilujeme z každé strany asi 5 minut
3. Hotové hermelíny rozdělíme na talíře a doplníme směsí z manga.

Doporučení:
Brusinkovou omáčku přiloženou v balení podáváme buď zvlášť, nebo ji přimícháme do chutney.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení