Grilovaný hermelín se zeleným chřestem a šunkou

V alobalu zabalené hermelíny spolu se šunkou a chřestem, grilované na roštu grilu, servírované s brusinkovou omáčkou.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 30 minut

Ingredience

 

Rozpis na 4 porce:
1 balení Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou
4 ks stonky zeleného chřestu
4 ks plátky vařené šunky
1 lžíce medu
1 lžička sojové omáčky
  pár kapek tabasca
  voda
  sůl

 

 

Postup

 

1. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a vložíme do ní chřest, vaříme asi 1 minutu, potom ho vyndáme, zchladíme ve studené vodě a rozkrojíme na poloviny
2. V misce rozmícháme med se sójovou omáčkou a tabascem
3. Hermelíny rozbalíme, na každý položíme plátek šunky, potřeme ochuceným medem, přidáme dvě poloviny chřestu a šunku
4. Hermelíny opatrně zabalíme do alobalu, položíme na gril a grilujeme z každé strany asi 5 - 7 minut
5. Hotové Hermelíny přendáme na talíře, doplníme podle chuti listy salátu a brusinkovou omáčkou.

Poznámka:
Balení Sedlčanský Hermelín na gril s brusinkovou omáčkou obsahuje 4 ks sýra + balíček brusinkové omáčky!

 

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení