Hovězí guláš v chlebu

Klasický guláš podáváný v chlebu

 

Autor Tradičnirecepty.cz 

Doba přípravy 90 minut

Ingredience

 

  • Cibule 4 kusy
  • Česnek prolisovaný, 2 stroužky
  • Hovězí kližka, 600 g
  • Chléb kulatý, 4 kusy
  • Kmín drcený, půl lžičky
  • Majoránka 2 lžičky
  • Mletá paprika sladká 1 lžíce
  • Olej 1 lžíce
  • Chléb na zahuštění 
  • Paprika červená, 1 ks
  • Pepř mletý 
  • Rajský protlak 1-2 lžíce
  • Sádlo 2 lžíce
  • Sůl  
  • Žampióny menší, 6 kusů

 

Postup

 

Na sádle opečeme do zlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Přisypeme nakrájené maso, osmahneme, přidáme protlak a mletou papriku,lehce zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme sůl,pepř a kmín, pod poklicí zvolna dusíme. Když je maso měkké, guláš podle potřeby zahustíme chlebem, dochutéme majoránkou a česnekem. Krátce povaříme. Papriku i žampiony očistíme, nakrájíme a přidáme do guláše. Z kulatých chlebů uřízneme vršky, vydlabeme a plníme. Přeji dobrou chut!

Další recepty najdete na www.tradicnirecepty.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení