Italská peperonata

Zeleninová příloha z paprik, rajčat, cibule, česneku a koření. Skvělá příloha k masu, nebo vegetariánský pokrm.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 35 minut

Ingredience

 

3 ks barevných masitých paprik
2 ks větší rajčata
1 ks cibule
1 palice česneku
1 lžička oregana
  balzamikový ocet
  olivový olej
  mletý pepř
  sůl

 

 

Postup

 

1. Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky, papriky omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky, rajčata omyjeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na malé kostičky
2. Na rozpáleném olivovém oleji osmahneme cibulku, pak zmírníme zdroj tepla a přidáme na plátky nakrájený česnek, restujeme asi 1 minutu
3. Přidáme papriky, pokrm osolíme a okořeníme oreganem a pepřem, dusíme pod pokličkou asi 10 minut
4. V této fázi přidáme do pokrmu na kostičky nakrájená rajčata, ještě chvíli vše povaříme bez pokličky 5. Nakonec dle chuti dosolíme, zakápneme balzamikovým octem a ihned podáváme.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení