Kančí steak
V lednici 2-3 dny uleželé marinované plátky kančí kýty, zprudka opečené na rozpáleném oleji.
Ingredience
| 1 kg | kančí kýty |
| 1-2 lžíce | koření na divočinu |
| 1 hrst | nasekané petrželky |
| jalovec | |
| tymián | |
| křen | |
| olej | |
| sůl |
Postup
1. Maso naporcujeme a naklepeme, posypeme tymiánem a kořením na divočinu, polijeme olejem, přidáme pár kuliček jalovce a necháme uležet v lednici 2-3 dny, maso bude pak křehčí, uleželé a provoněné kořením
2. Plátky opečeme na oleji z obou stran doměkka
3. Podáváme nejlépe s opečenými brambory a restovanou zeleninou s houbami, na talíři posypeme nahrubo strouhaným křenem a ozdobíme petrželkou.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz
