Kapr po francouzsku

Naložené porce kapra, obalené v hladké mouce, usmažené dozlatova.

 

Autor ReceptyOnLine.cz

Doba přípravy 20 minut + doba naložení

Ingredience

 

1 kg

  kapra
2 ks cibule
2 ks bobkové listy
1 lžička tymiánu
  citronová šťáva
  hladká mouka
  pepř
  sůl
  olej na smažení

 

 

Postup

 

1. Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, rozemnutým tymiánem a bobkovým listem, pokapeme citronovou šťávou necháme v lednici uležet alespoň 2 hodiny, nejlépe však přes celou noc
2. Porce rybího masa vyjmeme osušíme a obalíme v hladké mouce
3. Rybu osmažíme na oleji dozlatova, podáváme například s vařeným bramborem.

Další recepty na: http://www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení