Kung Pao z vepřového masa

Jedna z mnoha variant klasického receptu.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 20 minut

Ingredience

 

500 g vepřové kýty
150 g burských oříšků
0,5 ks pórku
1 ks papriky
3 lžíce sójové omáčky
3 lžíce oleje
  sůl
  voda na podlití

 

 

Postup

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz1. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky
2. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka, papriku zbavíme jadřince a nakrájíme na nudličky
3. Na oleji orestujeme kousky masa, přidáme buráky a po chvíli i sójovou omáčku a pórek s paprikou, občas promícháme
4. Když už je maso skoro měkké, podlijeme trochou vody a krátce povaříme, případně dochutíme solí.

Doporučení:
Do Kung-Paa můžeme přidat také špetku kari, nebo na podlití použít vývar místo vody. Skvělé je i Kung-Pao z kousků kuřecího masa.

Poznámka:
Podáváme nejlépe s rýží nebo nudlemi.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení