Kuře tahitské
Naporcované kuře, grilované na roštu grilu potírané pikantní tahitskou omáčkou.
Doba přípravy 45 minut
Ingredience
| 1 ks | kuřete |
| pepř | |
| sůl | |
| Na omáčku: | |
| 6 lžic | másla |
| 2 lžíce | worcesterské omáčky |
| 2 lžíce | sojové omáčky |
| 1 lžička | rozmarýnu |
| 1 lžička | kari |
| 2 dcl | vermutu |
| pár kapek tabasca |
Postup
1. Nejprve připravíme omáčku; rozehřejeme máslo, přidáme kari, rozmarýn, worchesterskou a sojovou omáčku, pár kapek tabasca a vermut, na mírném ohni zahříváme tak 10 minut
2. Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, položíme na gril a během pečení potíráme připravenou omáčkou.
Další recepty na: http://www.receptyonline.cz
