Mozzarella s pikantní gremolatou

Tato gremolata se používá především na grilovaná a pečená masa, ale v tomto případě je spojena s mozzarellou a je to opravdu vynikající.

 

Autor ReceptyOnLine.cz 

Doba přípravy 15 minut

Ingredience

 

2 balení mozzarelly
  Na gremolatu:
3 lžíce olivového oleje
1 lžička šťávy z limetky
1 hrst nasekaných listů zelené petrželky
8 ks černých oliv
1 ks červené feferonky
1 ks stroužku česneku
  kůra z citronu a limetky
  sůl

 

 

Postup

 

1. Feferonku (zbavenou jadřince), česnek, olivy a petrželku nasekáme na jemno
2. Smícháme s olivovým olejem a limetkovou šťávou, přistrouháme kůru z citronu a limetky a podle chuti osolíme
3. Mozzarellu nakrájíme na plátky a přelijeme gremolatou, necháme chvilku uležet.

 

Další recepty najdete na www.receptyonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení